• Άριστης Ποιότητας
  Κρέατα
 • Ελεγχόμενες Συνθήκες
  Συσκευασίας
 • Πιστοποίηση ISO
  22000
 • Παράδοση
  Μισού Αιώνα

Meat & Burger
Σχετικά με μας

Μας χαρακτηρίζει η πάνω από μισό αιώνα παράδοση και εμπειρία στην Παραγωγή, Επεξεργασία & Τυποποίηση Κρεάτων και Κρεατοπαρασκευασμάτων.
Στη Meat and Burger κύριο μέλημα μας είστε εσείς. Στόχος και σκοπός μας είναι να προσφέρουμε σε εσάς που μας εμπιστεύεστε, προϊόντα ανώτερης ποιότητας και γευστικότητας.Καθημερινοί έλεγχοι σε όλα τα στάδια παραγωγής και επεξεργασίας μέχρι την παράδοση του τελικού προϊόντος εξασφαλίζουν την ποιότητα και είναι η εγγύηση ασφάλειας των προϊόντων με την υπογραφή της οικογένειας Φουτσιτζόγλου.
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα χονδρικής πώλησης με πελάτες γνωστές αλυσίδες Supermarket, Ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια καθώς και καταστήματα Λιανικής πώλησης.
Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης θέτουμε ως στόχο την Ταχύτερη και Ασφαλέστερη μεταφορά κρεάτων.

50+

Τόνοι κρέατος κάθε μήνα.

Τεχνολογική
Υπεροχή

Καθημερινά δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να προσφέρουμε κρέατα υψηλής ποιότητας. Όλες οι διαδικασίες που ακολουθούμε βασίζονται σε διεθνή πρότυπα παραγωγής κρεάτων και περνένα εξονυχιστικούς ελέγχους ποιότητας και γεύστικότητας.

ΤΟΥΝΕΛ ΥΓΡΟΥ ΑΖΩΤΟΥ CRYOLINE MT

Το εργοστάσιο είναι εξοπλισμένο με τούνελ υγρού αζώτου IQF τελευταίας γενιάς. Με αυτό λοιπόν το μηχάνημα και χάρη στην ταχύτητα που προσφέρει ,παρέχουμε την πιο σύγχρονη μέθοδο κατάψυξης προστατεύοντας τις ίνες του κρέατος έτσι ώστε μετά την απόψυξη να έχουμε υψηλής ποιότητας υγιεινή και γευστική τροφή, κρατώντας την αρχική υφή που είχε πριν την κατάψυξή του.
go top